Krúdy-puzzle – sok meglepetéssel

A Korponay Zsófi énekesnővel és Blazsovszky Ákos gitáros-énekessel kiegészült együttest a József Attila Színház művészei alkotják. A Szabó Zoltán Attila vezette Legendák nyomában - irodalmi szalonban született a gondolat, hogy egy a jelenkor életérzéseire frissen, ugyanakkor irodalmi igénnyel reagáló zenekar szülessék.

A Madách Színházban Jean Valjeant, a József Attila Színház Sörgyári capricciojában Francin szerepére készülő színész-zeneszező, Zöld Csaba és a népszerű költő, Schwalm Zoltán immár lemezanyaggá érett repertoárt állított össze, ám az előadás több lesz, mint egy koncert; igazi színházi élményre készülhet a publikum. 

A Nyugat Plusz főszerkesztője, Szabó Zoltán Attila által szerkesztett produkcióban helyet kapnak Karinthy, Heltai, Kosztolányi, Márai és Fodor Ákos versei, de a kortárs mezőny kiválóságainak friss portékáival is megismerkedhet a közönség. Persze, a kulcsfigura: Szindbád és Krúdy lesz…

A zenés irodalmi est ingyenesen megtekinthető, s a közönséget – az irodalmi és zenei csemegék, így a Modern ivónóta mellett – Bolyhos-pálinkakóstolóra is várják az Óbudai Társaskörben.